Babamasszázs tanfolyam

A legközelebbi babamasszázs tanfolyam 2020. június 11-én és 18-án csütörtökön lesz, 17:00-18:30-ig tart. Ha inkább délelőtti tanfolyamot szeretnél, azt is jelölheted a jelentkezési lapon.
A vírushelyzet függvényében személyesen, vagy ONLINE tartom, ÉLŐben úgy, hogy látjuk egymást!
A tanfolyam díja +1 egyéni konzultációt is tartalmaz, ami lehet online, de a vírushelyzet elmúltával személyes kiszállással is kérheted.
A vírushelyzetre alkotott irányelveimet itt olvashatod :)

A tanfolyamon készült fotókat itt találod!
ITT JELENTKEZHETSZ!
A babamasszázs tanfolyamon a szülőket tanítom meg arra, hogyan masszírozzák a kisbabájukat. Apákat, nagymamákat is szeretettel látok!
Érdemes már a várandósság alatt megtanulni, hogy pozitív hatásait már ez első hetektől élvezhessétek! Ehhez játékbabát biztosítok, ami remek gyakorlási lehetőség. A vírushelyzetben egy textillel kitömött rugin is remekül megtanulhatod a fogásokat.

VÁRANDÓS kismamáknak a tanfolyam díja tartalmaz + egy látogatást is a család otthonában a baba születése után a vírushelyzet elmúltával, vagy egy egyéni online konzultációt.
Ha már a megszületett kisbabáddal veszel részt a tanfolyamon, természetesen nem gond, ha a baba alszik, vagy szopizni szeretne, ő az első. Miközben alkalmazkodunk hozzá, arról is gondoskodom, hogy a fogásokat megtanuld.

VISSZAJELZÉSEKET itt olvashatsz!
Itt pedig a KTV híradójában mesélek a babamasszázsról a 7,5 perctől a 14. percig. 
Itt láthatod a BONUM TV interjúját velem, amiben szintén szó van a babamasszázsról.

ITT JELENTKEZHETSZ!
Ha egyéni oktatást szeretnél, vagy másik időpont lenne jó neked a csoportos tanfolyamra, arra is jelentkezhetsz a fenti linken. Szeretettel várlak!

Egy olyan módszert sajátíthatsz el, ami számtalan, az egészségre gyakorolt jó hatása mellett, erősíti a szülő-gyermek kapcsolatot, a biztonságos kötődést, a szeretetteljes érintéskultúra kialakulását!

Én gyógymasszőrként találkoztam ezzel a módszerrel sok évvel ezelőtt, és engem is meglepett, hogy milyen hatékony. Több, mint egy masszázs. Sokat segít az anyáknak értelmezni gyermekük jelzéseit, összecsiszolódni, vagy megnyugtatni őt, ha nem érzi jól magát. Nagyon szeretem tanítani. Jó érzés, ha egy harmonikus szülő-gyermek kapcsolatot tehetünk még mélyebbé, és nagyon hatékony a nehézségekkel küzdő anyáknál.

 A teljes testmasszázson kívül tanulunk még:

  • érintés relaxációt,
  • hasfájásra való masszázst,
  • mozgáskoordinációs gyakorlatokat,
  • és szó lesz a különböző olajokról, hatásaikról,
  • a sírás értelmezéséről,
  • és a növekvő gyermek masszázsáról,
    hogy a tanultakat a baba későbbi életszakaszaiban, óvodás, iskolás, vagy kamaszkorában is alkalmazni tudjátok.

VISSZAJELZÉSEKET itt olvashatsz!

A csoportos tanfolyam teljes díja előzetes jelentkezéssel: 10.500 Ft / 2 fő egy családból (anya+apa vagy nagymama, további családtagok +2.500/fő) A vírushelyzetben 10.500 Ft bármennyi egy háztartásban tartózkodó családtaggal. :)
OTP számlaszám:  11773322-02289331-00000000 Tulajdonos: Néma Attiláné 
Egyéni tanfolyam, ami a család otthonában történik: 17.500 Ft ( általában 2x megyek ki ezért, a haladástól függően). Persze akkor megyek ki, ha a hatóságok is kiengednek. :)