Babamasszázs tanfolyam

A tanfolyamon készült fotókat itt találod!

A babamasszázs tanfolyamon a szülőket tanítom meg arra, hogyan masszírozzák a kisbabájukat. Apákat, nagymamákat is szeretettel látok!
Érdemes már a várandósság alatt megtanulni, hogy pozitív hatásait már ez első hetektől élvezhessétek! Ehhez játékbabát biztosítok, ami remek gyakorlási lehetőség. VÁRANDÓS kismamáknak a tanfolyam díja tartalmaz + egy látogatást is a család otthonában a baba születése után. VISSZAJELZÉSEKET itt olvashatsz!
A legközelebbi babamasszázs tanfolyam Kecskeméten 2018. január 11-én, csütörtökön 16:30-kor indult, 18:00-ig tart. A 2. alkalom január 18-án lesz, a 3. alkalom pedig a család otthonában, ha kérik.
ITT JELENTKEZHETSZ!
2018-as további tanfolyamok induló időpontjai, amelyekre már most lehet jelentkezni:
- február 28., szerda 16:30
- március 29. csütörtök 16:30
- május 9., szerda 16:30
Szeretettel várlak!
Egy olyan módszert sajátíthatsz el, ami számtalan, az egészségre gyakorolt jó hatása mellett, erősíti a szülő-gyermek kapcsolatot, a biztonságos kötődést, a szeretetteljes érintéskultúra kialakulását!

Én gyógymasszőrként találkoztam ezzel a módszerrel sok évvel ezelőtt, és engem is meglepett, hogy milyen hatékony. Több, mint egy masszázs. Sokat segít az anyáknak értelmezni gyermekük jelzéseit, összecsiszolódni, vagy megnyugtatni őt, ha nem érzi jól magát. Nagyon szeretem tanítani. Jó érzés, ha egy harmonikus szülő-gyermek kapcsolatot tehetünk még mélyebbé, és nagyon hatékony a nehézségekkel küzdő anyáknál.

 A teljes testmasszázson kívül tanulunk még:

  • érintés relaxációt,
  • hasfájásra való masszázst,
  • mozgáskoordinációs gyakorlatokat,
  • és szó lesz a különböző olajokról, hatásaikról,
  • a sírás értelmezéséről,
  • és a növekvő gyermek masszázsáról,
    hogy a tanultakat a baba későbbi életszakaszaiban, óvodás, iskolás, vagy kamaszkorában is alkalmazni tudjátok.

VISSZAJELZÉSEKET itt olvashatsz!

A csoportos tanfolyam teljes díja előzetes jelentkezéssel: 10.500 Ft / 2 fő egy családból (anya+apa vagy nagymama, további családtagok +2.500/fő)

Egyéni oktatás, ami a család otthonában történik: 15.000 Ft / 2-3 alkalom, a haladástól függően